Geboortetraumaconsulent 

Vol vertrouwen zwanger, vanuit je intuïtie bevallen en op een vriendelijke manier herstellen.

Contact

LET OP: Omdat ik op 1 december opnieuw moeder ben geworden van een prachtige zoon en momenteel tijdens mijn verlof geniet van mijn gezin, ben ik de komende tijd niet beschikbaar als geboortetraumacosnulent. Ik verwijs je graag naar mijn collega Nienke Paulusma. Zij is geboortetraumatherapeut in Boornbergum en werkt op dezelfde manier als ik. Ze is te bereiken via nienke@degeboortespecialist.nl

Wanneer je graag geholpen wilt worden met het verwerken van geboortetrauma, of wanneer je eerst graag meer wilt weten over mijn werkwijze, mag je mij altijd bellen om te kijken wat ik voor je kan betekenen. Bellen heeft de voorkeur omdat ik op die manier rustig op al je vragen in kan gaan, ook wanneer mijn antwoorden misschien nieuwe vragen bij je oproepen. Je belt altijd vrijblijvend en het is niet raar om alleen je vragen te stellen en te overleggen over de mogelijkheden.

Ook wanneer je bij mij onder behandeling bent of bent geweest, mag je voor vragen altijd bellen. Het best ben ik bereikbaar aan het begin van de middag of vanaf ongeveer 17.00. Wanneer je me onverhoopt niet aan de lijn krijgt, bel ik je meestal dezelfde dag nog terug op een moment dat ik zonder afleiding met je kan praten.

Telefoon: 0683616819

Zorgprofessionals

Wanneer u als zorgprofessional meer wilt weten over het organiseren van een informatiebijeenkomst of mij wilt uitnodigen om langs te komen tijdens uw werkoverleg, wil ik u vragen om per e-mail contact met mij op te nemen. Ik doe mijn best mijn e-mail dagelijks te beantwoorden.

e-mail: jantina@degeboortespecialist.nl


Tarieven

 

Herstelgesprek
Workshop geboorteplan schrijven 

€ 100,- 
€   25,- per persoon


Team

Ik ben aangesloten bij het team van De Geboortespecialist. Op die manier kan ik samenwerken met een uitgebreid team van geboortetraumaconsulenten en -therapeuten en blijf ik via bijscholing op de hoogte van de nieuwste inzichten. Ook kan ik je, wanneer je niet in Friesland woont, gemakkelijk doorverwijzen naar een geboortetraumaconsulent bij jou in de regio.


Draagconsulent

Naast geboortetraumaconsulent ben ik werkzaam als draagconsulent in de provincie Friesland. Voor meer informatie over het dragen van je kindje en wat ik hierin voor je kan betekenen, verwijs ik je graag naar mijn website www.wijdragen.nl 


Privacystatement

In het kader van de nieuwe Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming, wil ik je er graag op wijzen dat wanneer je contact met mij zoekt, je mij je gegevens geeft en ik genoodzaakt ben enkele hiervan (tijdelijk) te bewaren. Klik op onderstaande links om meer te weten te komen over wat voor gegevens ik van je verzamel, met welk doel ik dat doe en op welke manier ik je gegevens bewaar. Je wordt hiervoor doorgestuurd naar het document op de website van Wij Dragen.

Volledig privacystatement          Overzicht van verzamelde gegevens